Home / PDM / Cupa Democraţiei în premieră la Ocniţa!

Cupa Democraţiei în premieră la Ocniţa!

Cupa Democraţiei în premieră la Ocniţa!

Un turneu de volei pentru consolidarea tineretului din raionul Ocniţa a fost desfăşurat de către Organizaţia de Tineret a OR PDM.

???????

Iniţiativa aparţine tinerilor, fiind susţinută de către membrii biroului şi, în special, de către preşeditele OR PDM, Constantin GAIDĂU.

Potrivit Ludmilei GUŢUL, preşedinte al ORT PDM şi moderatoarea evenimentului, scopul iniţierii acestei competiţii este de a mobiliza mai mulţi tineri pentru a fi activi, atât în sport, cât şi în viaţa socială.

Tinerii democraţi din raionul Ocniţa au invitat la eveniment mai multe autorităţi. Un cuvânt de salut şi de încurajare le-a adresat preşedintele OR PDM, Constantin Gaidău.

edit 594

A fost întâmpinat cu aplauze fierbinţi oaspetele venit de la Chişinău, Alexandru CAUIA, preşedinte al Organizaţiei de tineret a Partidului Democrat care le-a dorit tinerilor să genereze un activism la maximum. Nu în ultimul rând, le-a urat succes şi coordonatorul OR PDM, Sergiu POPOVICI şi ex-preşedintele OT PDM – Igor VOLEAC.

edit 615

Despre felul cum se va desfăşura turneul, le-a vorbit Nicolae GÎLCĂ, vicedirectorul Şcolii sportive, membru de birou.

În cadrul primei etape – jocuri preliminare – au participat 6 echipe: din oraşul Otaci, comuna Lipnic, comuna Vălcineţ, comuna Bîrlădeni, comuna Grinăuţi-Moldova şi satul Gîrbova.

În finală, tinerii din Bîrlădeni i-au învins pe cei din Gîrbova şi s-au clasat pe locul III. Cel mai spectaculos joc a fost între Vălcineţ şi Otaci. Cu scorul 2:1, echipa din Otaci a devenit câştigătoare.

Echipele plasate pe locurile IV, V, VI au fost menţionate cu Diplome şi câte o minge de volei.

Potrivit organizatorilor, a doua etapă a jocurilor preliminare pentru Cupa Democraţiei la Volei se va desfăşura în câteva săptămâni şi, va desemna alte 3 echipe învingătoare.

Tinerii sportivi din Otaci, Vălcineţ şi Bîrlădeni vor juca în finală la Cupa Democraţiei, programată pentru luna iunie, cu echipele care vor cuceri primele trei locuri în a doua etapă a jocurilor preliminare.

Echipele învingătoare în finală vor beneficia de premii băneşti oferite din partea PDM.

În opinia lui Alexandru Cauia, tinerii democraţi din raionul Ocniţa sunt talentaţi, activi, mobilizaţi şi deschişi pentru dialog şi implicare, atât în sport, cât şi în viaţa socială a localităţii.

A finalizat evenimentul cu o masă rotundă între activiştii de partid şi tinerii democraţi, consolidaţi într-un dialog interactiv şi constructiv, întru promovarea unui mod sănătos de viaţă, cultivarea calităţilor morale înalte, precum şi dezvoltarea potenţialului de soluţionare a problemelor de ordin social şi politic.

????????????????????????????????????

edit 529

About rciumac

Check Also

28 ianuarie – Caravana electorală PDM la Ocnița!

28 ianuarie – Caravana electorală PDM la Ocnița. În programul acțiunilor vor fi întâlniri cu …

Добавить комментарий