Home / Cotidian / Din cont propriu, președintele raionului Ocnița a dăruit secției de Reanimare o mașină de spălat automată

Din cont propriu, președintele raionului Ocnița a dăruit secției de Reanimare o mașină de spălat automată

Iurie Plopa, președintele raionului Ocnița, din cont propriu, a procurat o mașină de spălat automată, pe care a dăruit-o secției Reanimare a spitalului raional.

Gestul de bunătate este o dovadă de bunăvoință și mărinimie și, totodată, o expresie a responsabilității sociale, spune Grigore Smochina,  șeful secției Reanimare. Dânsul, din numele întregului colectiv, aduce sincere și profunde mulțumiri dlui Iurie Plopa pentru cadoul atât de necesar la momentul dat.

Un Om cu literă mare! Dl Iurie, Vă mulțumim foarte mult pentru această donație utilă, pentru că ne-ați auzit, pentru că sunteți alături de noi și, cel mai important, ne cunoașteți necesitățile și, sunteți receptiv la orice adresare din partea noastră, a fiecăruia ce activăm în acest sistem, spune Rodica Andreeva, asistentă superioară, secția Reanimare.

În acest context, directorul IMSP SR Ocnița, Damian Guțu este recunoscător dlui președinte de raion, precum și tuturor autorităților locale, agenților economici pentru sprijinul acordat în lupta pentru stoparea răspândirii virusului Covid-19 pe teritoriul raionului.

Consiliul raional Ocnița ne-a asigurat cu echipamente de protecție, vorbesc de măști, mănuși sterile, combinezoane de protecție, bonete, botoși, ochelari, inclusiv și lichid dezinfectant, spune Damian Gutu. Dânsul a mai menționat că, din data de 15 aprile, spitalul este specializat și dotat cu cele necesare pentru a trata persoane infectate de coronavirus.

Faptele bune nu depind nici de timp, nu depind nici de loc. Ele se pot desfăşura oriunde este nevoie. Se regăsesc în gesturi mici și pot ajuta, susține, genera bucurii, dar și salva vieți.

Edit-Media

About rciumac

Check Also

A fost dat startul etapei de testare a noii versiuni a sistemului „e — Factura”

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) informează că a efectuat, în baza propunerilor formulate …

Добавить комментарий