Home / Cotidian / Împreună pentru educație de calitate. Conferința pedagogilor din raionul Ocnița

Împreună pentru educație de calitate. Conferința pedagogilor din raionul Ocnița

Împreună pentru educație de calitate. Conferința pedagogilor din raionul Ocnița

Tradițional, la sfârșitul lunii august, a avut loc Conferința raională a pedagogilor cu genericul „Împreună pentru o educație de calitate”. La lucrările conferinței au participat cadrele didactice din toate instituțiile educaționale din raionul Ocnița, primarii localităților, părinții, dar și elevii.

Şeful Direcției Învățământ, Ivan ZAHARCO a venit cu un raport privind activitatea sistemului educațional din raion, menționând atât realizările și succesele obținute în anul de studii 2017-2018, cât și problemele cu care s-au confruntat cadrele didactice din raion.

Pedagogii au fost informaţi despre finanţarea instituţiilor şcolare, au discutat despre nivelul de pregătire a lor către noul an de învâțământ, totodată, au fost familiarizați și cu noutățile din sistemul educațional.

Autoritățile prezente la forumul pedagogic au felicitat cadrele didactice, urându-le multă sănătate, putere și răbdare pentru a începe cu succes un nou an școlar.

La finele conferinței, a fost aprobat în unanimitate Proiectul de Rezoluție, ce constituie un suport normativ pentru organizarea unui proces educațional de calitate în noul an de studii 2018-2019.

Conferința cadrelor didactice se organizează anual cu scopul de a face bilanțul anului precedent și stabilirea noilor obiective pentru noul an de învățământ.

Reporter EDIT Media

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий