Home / Cotidian / Încă două persoane traumatizate în accidentul din Caluga au fost aduse acasă

Încă două persoane traumatizate în accidentul din Caluga au fost aduse acasă

Încă două persoane traumatizate în accidentul din Caluga au fost aduse acasă

Două persoane traumatizate în accidentul din Caluga, Rusia, originare din raioanele Căușeni și Ștefan Vodă, astăzi au fost aduse acasă. Inițial au ajuns la Ocnița cu trenul Moscova-Chișinău.  Pe peronul gării aceștia au fost așteptați de 2 echipaje SMURD și de echipa de salvatori din Ocnița.

Pentru monitorizarea stării de sănătate a celor două persoane și transportarea în siguranță în țară, au fost însoțite de doi ofețeri ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI.

Prima persoană este un bărbat în vârstă de 47 de ani traumatizat în tragicul accident și internat în spitalul din Kaluga, care anterior nu a putut fi externat. O altă persoană este un bărbat în vârstă de 44 de ani care a suportat un accident de muncă în Caluga, iar la solicitarea rudelor acesta a fost adus în Republica Moldova.

Ambele persoane au fost preluate de două echipaje SMURD pentru a ajunge în siguranță la Institutul de Medicină Urgentă din capitală.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a monitorizat cazul tragic din Kaluga și a efectuat procedurile necesare pentru repatrierea și transportarea victimelor.

Reporter EDIT Media

About rciumac

Check Also

Inspectoratul de Poliție Ocnița vine cu recomandări pentru deținătorii armelor de foc

Angajaţii Inspectoratului de Poliţie Ocniţa, organizează şi desfăşoară razii şi măsuri de informare în vederea …

Добавить комментарий