Home / Cotidian / La Ocnița a fost inaugurată Aleea Siguranței

La Ocnița a fost inaugurată Aleea Siguranței

La Ocnița a fost inaugurată Aleea Siguranței

La Ocnița a fost inaugurată Aleea Siguranței. Astfel, poliția din raionul Ocnița este mai aproape de cetățeni. Oamenii legii, la inițiativa Inspectoratului General de Poliție, urmăresc scopul de apropiere a poliției de societate și, de informare permanentă a cetățeanului.

În acest scop, conducerea Inspectoratului de Poliție Ocnița, în colaborare cu Administrația Publică Locală de nivelul I, a identificat locul inaugurării Aleii Siguranței în centrul orașului, unde fluxul de cetățeni este cel mai mare.

Potrivit șefului Inspectoratului de Poliție Ocnița, Oleg COJOCARI, pe această Alee din preajma LT Gh. Biruitorul, sunt plasate panouri atractive ce conțin mesaje utile, atât pentru copiii, cât și pentru maturi. Prin implementarea acestui proiect original, orice trecător are posibilitatea să se informeze și, în situație de risc, corect să reacționeze. Totodată, mesajele de pe aceste panouri amintesc trecătorilor și despre măsurile de protecție de care ar trebui să țină cont fiecare persoană.

Un cetăţean informat este un cetăţean protejat, susține Oleg COJOCARI. Dânsul a menționat că, informația de pe aceste 6 panouri oglindește  soluțiile la problemele reale, cu care cel mai des  se confruntă locuitorii raionului Ocnița.

La inaugurarea Aleii Siguranței au participat reprezentanți ai APL, ai ONG, angajați ai Biroului de probațiune Ocnița, elevi și pedagogi ai LT Gh. Biriutorul.

A finalizat evenimentul cu distribuirea pliantelor informative celor prezenți și tuturor trecătorilor.

Proiectul Aleea Siguranţei va fi extins în toată ţara.

 

Reporter EDIT Media

 
 

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий