Home / PDM / „Paştele pentru fiecare”. Alături de cei mai trişti ca noi

„Paştele pentru fiecare”. Alături de cei mai trişti ca noi

„Paştele pentru fiecare”. Alături de cei mai trişti ca noi

În cadrul campaniei sociale „Paştele pentru fiecre”, lansată de Partidul Democrat din Moldova echipa PDM Ocniţa, în ajunul Sfintelor sărbători, s-a aflat alături de cei mai trişti şi nevoiaşi oameni din raion.

Ludmilafh 1869

Sute de colete au plecat prin toate localităţile raionului Ocniţa.

„Prin astfel de campanii noi reuşim să aducem un zîmbet pe faţa celor mai trişti ca noi şi, consider, reuşim să sensibilizăm tînăra generaţie, prin exemplul nostru, la generozitate, mărinimie şi bunătate…”, menţionează d-l Constantin Gaidău, preşedintele OT PDM.

Cu lacrimi de bucurie în ochi, a primit darurile familia Gheorghiţă Nicolae şi Liuba din or. Ocniţa – o familie de intelectuali, toată viaţa fiind profesori, iar acum au ajuns că nu aveau ce pune pe masa de sărbătoare.

„..Toţi banii din pensie se duc pe medicamente…şi pentru noi şi pentru fiică, căci este bolnavă şi necesită un tratament costisitor, nici nepoţii nu avem cu ce să-i ajutăm…Vă mulţumim pentru că ne-aţi deschis uşa, ne-aţi ascultat nevoile şi, ne-aţi oferit aceste produse acum, înainte de Paşti!”, spunea d-na Liuba.

O altă familie de intelectuali din comuna Ocniţa – Ionesii Boris şi Lidia, profesori emeriţi, la fel s-au bucurat nespus de ajutorul acordat, susţinere şi cuvinte calde adresate de către membrii PDM Ocniţa.

Familia Alaiba, cu 5 copii, familia Chistruga, cu 3 copii şi multe alte familii au primit coletele ca pe o binecuvîntare. Bineînţeles, din start au fost selectate acele familii, acei oameni care, într-adevăr au nevoia cea mai mare de acest ajutor înainte de Paşti. Cel mai mult, de vizita democraţilor, s-au bucurat persoanele singuratice. Ei, cu tot sufletul, doreau să-şi spună povestea tristă a vieţii lor…şi mai puţin le păsa ce este în coşul oferit în dar.

Să fim mereu alături de cei mai trişti ca noi!

Ludmilafh 1824 IMG_0032 IMG_0029 IMG_0028 Gutu Evdochia Chistruga Natalia Ion

About rciumac

Check Also

28 ianuarie – Caravana electorală PDM la Ocnița!

28 ianuarie – Caravana electorală PDM la Ocnița. În programul acțiunilor vor fi întâlniri cu …

Добавить комментарий