Home / Cotidian / «Poliția aduce Crăciunul» la Ocnița

«Poliția aduce Crăciunul» la Ocnița

Astăzi, 30 decembrie 2020, angajații Inspectoratului de Poliție Ocnița, în rol de Moș Crăciun, au vizitat mai multe familii din raionul Ocnița. Acțiunea a fost realizată în cadrul Campaniei Poliția aduce Crăciunul, lansată de către Inspectoratul General de Poliție.

Astfel, au beneficiat de dulciuri, produse alimentare și de uz casnic mai multe familii nevoiașe, care au la întreținere mai mulți copii.

Polițiștii din Ocnița au bucurat peste 30 copii cu alese cadouri de la Moș Crăciun, coșuri cu fructe, dar și emoții, zâmbete și noi speranțe în Noul An. La acțiunea de caritate s-au alăturat și agenții economici: Igor Popov, conducătorul SRL ,,Dingenarul” din s. Dîngeni şi  liderul GŢ ,,Tomceac Valeriu Ilie” din s. Hădărăuţi, r-l Ocniţa.

Organizatorii gestului de binefacere susțin că doar împreună putem face lumea mai bună. Fiecare dintre noi poate fi un Moș Crăciun pentru cineva mai trist și nevoiaș.

Angajații Inspectoratului de Poliție Ocnița urează tuturor un An Nou plin de bucurii, sănătate, liniște și pace sufletească!

 

About rciumac

Check Also

Sărbători frumoase şi La mulţi ani!

Dragi prieteni, să aveţi un An Nou extraordinar de bun, în care să generaţi cât …

Добавить комментарий