Home / Cotidian / Promovarea elevilor prin activități extrașcolare

Promovarea elevilor prin activități extrașcolare

Recent, în incinta Centrului de Creație a Copiilor Ocnița, s-a desfășirat seminarul cu profesorii de educație tehnologică din raion. Tema seminarului a fost „Promovarea elevilor prin activități extrașcolare”.

Profesorii de la Centrul de Creație a Copiilor Ocnița  au prezentat ore publice de „master class”, cu scopul de a face schimb de experiență în metodele de organizare a activităților extrașcolare, susținerea și promovarea talentelor prin diferite activități.  Pentru oaspeți, a fost organizată și o expoziție de lucrări ale copiilor.

A finalizat evenimentul cu o activitate extrașcolară, desfășurată în localul Centrului pentru Tineret.

Directorul Centrului de Creație a Copiilor Ocnița, Semion Rînja aduce sincere mulțumiri colectivului pentru profesionalism și dedicare, iar copiilor care frecventează instituția – mult succes și dibăcie!

Centrul de Creație a Copiilor Ocnița este o instiuție extrașcolară  care oferă educație nonformală prin diferite activități și, are menirea să dezvolte potențialul cognitiv,  afectiv și acțional al copiilor, să răspundă la interesele personale pentru a petrece timpul liber.

Informația a fost oferită de către Semion Rînja, directorul Centrului de Creație a Copiilor Ocnița            

              

About rciumac

Check Also

Starea de urgență în sănătate publică, prelungită până pe 31 iulie. Despre restricții și permisiuni

Starea de urgență în sănătate publică, prelungită până pe 31 iulie. Despre restricții și permisiuni …

Добавить комментарий