Home / Cotidian / Promovarea elevilor prin activități extrașcolare

Promovarea elevilor prin activități extrașcolare

Recent, în incinta Centrului de Creație a Copiilor Ocnița, s-a desfășirat seminarul cu profesorii de educație tehnologică din raion. Tema seminarului a fost „Promovarea elevilor prin activități extrașcolare”.

Profesorii de la Centrul de Creație a Copiilor Ocnița  au prezentat ore publice de „master class”, cu scopul de a face schimb de experiență în metodele de organizare a activităților extrașcolare, susținerea și promovarea talentelor prin diferite activități.  Pentru oaspeți, a fost organizată și o expoziție de lucrări ale copiilor.

A finalizat evenimentul cu o activitate extrașcolară, desfășurată în localul Centrului pentru Tineret.

Directorul Centrului de Creație a Copiilor Ocnița, Semion Rînja aduce sincere mulțumiri colectivului pentru profesionalism și dedicare, iar copiilor care frecventează instituția – mult succes și dibăcie!

Centrul de Creație a Copiilor Ocnița este o instiuție extrașcolară  care oferă educație nonformală prin diferite activități și, are menirea să dezvolte potențialul cognitiv,  afectiv și acțional al copiilor, să răspundă la interesele personale pentru a petrece timpul liber.

Informația a fost oferită de către Semion Rînja, directorul Centrului de Creație a Copiilor Ocnița            

              

About rciumac

Check Also

Interviu cu Victor ARTAMANIUC, primarul orașului Ocnița

Este omul care merge în viață cu credința în suflet. Se sprijină pe harul dat …

Добавить комментарий