Home / Cotidian / Promovarea și susținerea talentelor la Ocnița

Promovarea și susținerea talentelor la Ocnița

Tradițional, ani la rând, Centrul de Științe și Cultură rusă din Republica Moldova organizează concursuri și festivaluri cu genericul „Zilele muzicii ruse”, la care sunt invitați să participe copii din diferite colțuri ale țării noastre. Respectiv și copiii Centrului de Creație Ocnița au avut onoarea să concureze cu copiii de la Centrele de Excelență, Școli de Arte  și Centre de Creație a Copiilor din republică.

Participarea la acest concurs a ansamblului vocal „Vocile primăverii” al Centrului de Creație a Copiilor Ocnița, condus de către conducătorul de cerc Alexei Caseanciuc, a fost menționat cu diplome de merit.

Acești copii talentați au fost invitați, alături de cei 38 de laureați, la Gala Laureaților, care s-a desfășurat în orașul Chișinău, la Palatul Ofițerilor, sub patronatul  Ambasadei  ruse.

Datorită muncii și dăruirii de sine muzicii, dl Alexei Caseanciuc a reușit să altoiască copiilor aceeaș pasiune, motivându-i să participe la toate activitățile raionale și republicane, cucerind inimile ascultătorilor și locurile I și II la concursuri republicane.

Succese mari le dorim acestor bravi copii și conducătorului de cerc în promovarea valorilor culturale.

 Semion RÎNJA, director, Centrul de Creație a Copiilor Ocnița

 

About rciumac

Check Also

Prima Școala-internat pentru viitorii fotbaliști s-a deschis la Ocnița

Școala-internat cu profil fotbalistic din orașul Ocnița este deschisă în baza Liceului Teoretic ”Mihail Sadoveanu”, …

Добавить комментарий