Home / Cotidian / „Regiunile Moldovei merită un viitor europen”

„Regiunile Moldovei merită un viitor europen”

DEZBATERE PUBLICĂ în cadrul proiectului

„Regiunile Moldovei merită un viitor europen”

 

 

Recent, în sala de şedinţe a Consiliului Raional, a avut loc o prezentare de proiect ce are drept scop promovarea integrării în Uniunea Europeană, la care au fost prezenţi primari, şefi de direcţii şi secţii, lideri de partid etc. Evenimentul a fost deschis de către d-l Vasile Romaniuc, preşedintele raionului Ocniţa.

Proiectul „Regiunile Moldovei merită un viitor europen“ a fost prezentat de către d-l Cornel Ciurea, moderator, IDIS „Viitorul“, explicaţii şi argumente au fost aduse de către d-l Martin Valentovic, expert din Slovacia. Expertul local, d-na Lilia Hropotinschi, director executiv AO „Paradis“, menţionează că obiectivul desfăşurării acestei dezbateri este de a stimula dialogul direct şi transparent dintre diferite grupuri ţintă, de a le oferi informaţii şi recomandări expertizate, de a afla opiniile diverselor reţele sociale.

 

Iniţiativa proiectului „Regiunile Moldovei merită un viitor european” este bazată pe un parteneriat între experţii din Moldova şi Slovacia şi este implementat de Institutul pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale „Viitorul”, în colaborare cu Asociaţia Slovacă pentru Politică Externă și cu susţinerea financiară a Ministerului Afacerilor Externe al Slovaciei.

 

Edit Ocniţa

Ludmilafh 299

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий