Salată de cruditaţi,o salată numai bună pentru o zi de post,sau o cură de detoxifiere la inceput de primavară,bogată în nutrienţi şi săţioasă.Poate fi consumată ca atare sau împreună cu un pireu,o cărniţă etc.
Ingrediente:
Morcov-1 bucată( 160g)
Ţelină-1 bucată (160g)
Castravete-1 bucată (130g)
Oţet de mere – 25 ml
Ulei de măsline sau de care este-30 ml
O jumătate de linguriţă de zahăr
Sare după gust
Mod de preparare:
Morcovul ,ţelina şi castravetele se rad pe răzător
Punem ţelina rasă într-un bol şi o stropim cu oţetul de mere putem folosi şi alt oţet dar concentraţia trebuie să fie de 5 sau 6 ℅ ori punem mai puţin.Amestecăm ţelina cu oţetul şi adăugam morcovul şi castravetele,punem zahărul,sare după gust,amestecăm totul şi adăugăm uleiul.Lăsăm salata 10 minute la frigider,apoi …
POFTĂ BUNĂ!