Home / paradis / Un cuplu ce călătoreşte în jurul lumii a făcut popas la Ocniţa

Un cuplu ce călătoreşte în jurul lumii a făcut popas la Ocniţa

Un cuplu ce călătoreşte în jurul lumii a făcut popas la Ocniţa

6 februarie, anul curent, AO PARADIS  a avut în vizită doi tineri:  Anna Ksiazek şi Andrea Pucci, un cuplu  polonez-italian, ce călătoresc în jurul lumii.

Potrivit Liliei Hropodinschii, s-a organizat un atelier de lucru pentru ca acest cuplu să povestească tinerilor din Ocniţa istorii de succes, căci, cine dacă nu tinerii se regăsesc printre cei care caută să îmbunătăţească comunitatea în care trăesc. Acivitatea s-a concentrat pe vise şi pasiunile tinerilor pentru a le dovedi elevilor că ei sunt motorul de noi proiecte şi iniţiative în cadrul comunităţii noastre.

La atelier au participat 35 de tineri, inclusiv voluntarii din echipa “Imlică-te şi TU“, AO PARADIS şi colegii de şcoală.

Limba de discuţie în cadrul atelierului a fost engleza şi italiana, ce le–a  creat  tinerilor  posibilitatea  de a face un test  de verificare şi evaluare a cunoştintelor de limba engleză . Traducerea  a fost  efectuată de Rînja Viorel, Tatiana Cvasniţcaia şi Andrea Goroh, care au prezentat istoriile de succes din activitatea asociaţiei.

Gazda evenimentului a fost Biblioteca Orăşănească Ocniţa, partenerul AO PARADIS, în prezenţa d-ei Maia Taraban şi Natalia Caraiman care a asigurat traducerea din italiană.

Anna şi Andrea s-au cunoscut în Portugalia, iar de 2 ani au pornit în calatoria vieţii lor. Cambogia, Singapore, Indonezia sau Malaysia, Romania, Moldova sunt doar cateva dintre punctele atinse de ei. In fiecare comunitate în care ajung, învatţă cîte ceva de la localnici, dar vin şi ei cu diverse informaţii.

 

paradis060217

About rciumac

Check Also

Flori și pomi decorativi  la LT Mihail Sadoveanu din orașul Ocnița

    În ajun de Paști, la LT Mihail Sadoveanu din orașul Ocnița s-au plantat …

Добавить комментарий