Home / Cotidian / Curs de instruire pentru oamenii de afaceri din Ocnița

Curs de instruire pentru oamenii de afaceri din Ocnița

Curs de instruire pentru oamenii de afaceri din Ocnița

Camera de Comerț și Industrie, filiala Edineț, în parteneriat cu Consiliul Raional Ocnița a organizat un Curs de instruire pentru antreprenori. Oamenii de afaceri, prezenți la eveniment, au aflat despre bazele marketingului de la formatorul național Olga Colesnicova.

Potrivit lui Dorin Matveiciuc, șef Direcție Economie, această instruire are scopul de a spori nivelul de cunoştinţe a antreprenorilor pentru desfăşurarea unei activităţi economice eficiente.

Președintele raionului, Vasile Romaniuc a menționat importanța acestui Curs, prin dezvoltarea abilităților în domeniul antreprenorial.

Astfel, cei prezenți în sală au aflat ce este marketingul și care sunt funcțiile lui, totodată, au cunoscut mai multe metode de promovare a produselor și a serviciilor. Olga Colesnicova a vorbit și despre vânzarea produselor și atragerea clienților, strategii de determinare a prețului și distribuția produselor/serviciilor.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul programului Gestiunea Eficientă a Afacerii (GEA), organizat de ODIMM și, implementat de Camera de Comerț și Industrie, filiala Edineț, în colaborare cu Consiliul Raional Ocnița.

 EDIT Media

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий