Home / Cotidian / Interpreta Mariana POPESCU din Ocniţa a lansat trei piese noi. Visele se împlinesc!

Interpreta Mariana POPESCU din Ocniţa a lansat trei piese noi. Visele se împlinesc!

Interpreta Mariana POPESCU din Ocniţa a lansat trei piese noi. Visele se împlinesc!

Mariana POPESCU din Ocniţa este o nouă stea a muzicii autohtone, o interpretă talentată, frumoasă la chip şi suflet, feminină şi gingaşă, cu o voce superbă şi…cu o mulţime de vise, în care crede cu o sinceritate impresionantă.

Mariana, recent, a lansat trei piese noi: „Мечты сбываются”,  cu adaptare în română „Visele se împlinesc” şi, „Într-un singur tu”, muzica: Oleg Baraliuc, vers: Radmila Popovici. A fost invitată la mai multe emisiuni TV: O nouă zi, La Veranda.

Ca interpretă este cunoscută şi îndrăgită de publicul nostru, încă de când a lansat prima sa piesă „Cât o lume”, atunci a fost invitată la Moldova 1, emisiunea „Cine vine la noi” şi, a fost protagonista emisiunii noastre „La taifas cu oameni buni”.

De această dată, vă propunem să aflaţi mai multe detalii din viaţa Marianei Popescu şi, să-i apreciaţi talentul, pe care-l consideră un dar de la Dumnezeu.

Mariana s-a născut la 29 noiembrie, anul 1981, în satul Verejeni, raionul Ocniţa, într-o familie de intelectuali. Pe când avea 4 ani, tatăl ei fost îndreptat să activeze în satul Mihălăşeni, unde şi s-au schimbat locul de trai. În anul 1988, Mariana a mers în clasa întâi la şcoala din Mihălăşeni. În anul 1997, când a absolvit gimnaziul, a fost ucis tatăl ei. A urmat o perioadă grea, atât pentru ea, cât şi pentru sora ei care avea 9 ani şi, pentru mama, pe care o consideră cea mai puternică mamă din lume. Atunci, a găsit resurse în interiorul ei, de a-şi urma îndemnul inimii şi, a plecat în lumea mare.

De mică visa să cânte pentru lume. Debutul ei în muzică s-a materializat pe când avea doar 3 anişori. Deci, pentru a-şi urma visul, Mariana a absolvit Colegiul republican de muzică şi pedagogie din Bălţi, după care a  absolvit şi Facultatea de muzică și pedagogie a Universității “Alecu Russo” din Bălți, Specialitatea “Dirijor de cor și profesor de muzică în Școlile de profil”. Însetată de cunoaştere, s-a mai înscris la o facultate, pe care a finalizat-o cu succes, însă, până ce-o fi, o ţine în secret.

La moment activează în calitate de pedagog la Şcoala de Arte “Teodor Negară” din oraşul Ocniţa, cântă în orchestra de muzică populară a Consiliului Raional Ocniţa “Rapsozii Nordului”, este moderatoare la nunţi şi alte festivităţi şi, lansează piese interpretate din suflet, pentru fiecare dintre noi.

Se consideră fericită şi împlinită! Are o familie frumoasă, împreună cu soţul cresc şi educă un băiat şi o fată.

Mariana, îţi mulţumim pentru piesele marcate de mare sensibilitate! Îţi urăm succes! Fie ca frumosul pornit din inimă şi suflet să aibă o continuitate durabilă şi, să ocupe locul binemeritat în inimile melomanilor.

EDIT Ocniţa

About rciumac

Check Also

«Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează»

Inspectoratul de Poliție Ocnița se alătură Campaniei «Siguranța prin recensământul armelor: Controlează, Raportează, Protejează» Inspectoratul …

Добавить комментарий