Home / Cotidian / Mesajul de felicitare al lui Eugeniu CUȘNIR, șef-adjunct OT Edineț al Cancelariei de Stat, cu prilejul Zilei funcționarului public!
Achitat din Fondul electoral

Mesajul de felicitare al lui Eugeniu CUȘNIR, șef-adjunct OT Edineț al Cancelariei de Stat, cu prilejul Zilei funcționarului public!

Mesajul de felicitare al lui Eugeniu CUȘNIR,  șef-adjunct OT Edineț al Cancelariei de Stat, cu prilejul Zilei funcționarului public!

Adresez sincere felicitări tuturor angajaților din serviciul public! Prin acest mesaj, vreau să menționez rolul important pe care-l aveți Dvs, stimați funcționari publici! Sunteți cei care prin profesionalism, competență și eforturi  contribuiți la asigurarea unor servicii publice de calitate în interesul cetățenilor. Îmi exprim încrederea în capacitatea fiecăruia de a face față provocărilor, de a realiza progrese şi reforme, în aptitudinea de luare a deciziilor şi responsabilitate civică.

Vă doresc noi realizări în activitatea profesională, multe bucurii, fericire, putere pentru continuarea lucrului pe care-l faceţi cu dăruire,  linişte şi căldură în suflet.

Nu uitați că, orice localitate, raion sau țară devine prosperă prin munca și atitudinea funcționarilor săi.

Cu profund respect, Eugeniu CUȘNIR,  șef-adjunct OT Edineț al Cancelariei de Stat

 

Sărbătoarea „Ziua funcţionarului public” a fost instituită în anul 2012, printr-o Hotărâre de Guvern, în scopul aprecierii importanței și rolului funcționarilor publici în societate.

About rciumac

Check Also

15 februarie 2019 — 30 de ani de la retragerea trupelor sovietice din Afganistan

15 februarie 2019 — 30 de ani de la retragerea trupelor sovietice din Afganistan

Добавить комментарий