Cremă de brânză cu miez de nucă şi pătrunjel
Ingrediente:
Brânză proaspătă de vacă-400 g
Miez de nucă -35-40 g
Pătrunjel frunze-o legătură mică
Maioneză- 80-100 g
Usturoi-2 căţei medii
Sare –după gust
Mod de preparare
Într-un castron punem brânza ,adăugăm miezul de nucă ras pe razătoare maruntă sau măcinat cu maşina de măcinat,punem şi pătrunjelul tocat fin.Usturoiul zdrobit se amestecă cu maioneza şi se adaugă la celelalte,se sărează după gust.
Omogenizăm bine compoziţia şi e bună de mâncat….
Notă : dacă vrem să obţinem o cremă mai fină,atunci mai întâi amestecăm brânza cu maioneza şi usturoiul şi o mixăm bine cu blenderul,apoi adugăm toate celelalte.Obţinem o cremă ca în farfuria din stânga.
Sugestii de servire: