Home / Recete / Cremă de brânză cu miez de nucă şi pătrunjel

Cremă de brânză cu miez de nucă şi pătrunjel

Cremă de brânză  cu miez de nucă  şi  pătrunjel

IMG_8294

Ingrediente:

IMG_8264

 

Brânză proaspătă de vacă-400 g

Miez de nucă -35-40 g

Pătrunjel frunze-o legătură mică

Maioneză- 80-100 g

Usturoi-2 căţei  medii

Sare –după gust

Mod de preparare

Într-un castron punem brânza ,adăugăm  miezul de nucă ras pe razătoare maruntă sau măcinat  cu maşina de măcinat,punem şi pătrunjelul tocat fin.Usturoiul  zdrobit  se amestecă cu maioneza şi se adaugă la celelalte,se sărează după gust.

IMG_8266

Omogenizăm bine compoziţia şi e bună de mâncat….

Notă : dacă vrem să obţinem o cremă mai fină,atunci  mai întâi amestecăm brânza cu maioneza  şi usturoiul şi o mixăm bine cu blenderul,apoi adugăm toate celelalte.Obţinem o cremă ca în farfuria din stânga.


IMG_8268

 

 

 

 

 

 

Sugestii de servire:

POFTĂ BUNĂ!IMG_3668

IMG_8295

About rciumac

Check Also

Gem de ardei iuti

Gem de ardei iuti

Добавить комментарий