Home / Cotidian / Într-un apartament din Ocnița sunt depozitate deșeuri. Locatarii blocului s-au săturat să suporte mirosul neplăcut

Într-un apartament din Ocnița sunt depozitate deșeuri. Locatarii blocului s-au săturat să suporte mirosul neplăcut

Locatarii unui bloc din orașul Ocnița s-au săturat să suporte mirosul neplăcut dintr-un apartament de la etajul 5. Oamenii susțin că, un locatar al blocului de pe strada Burebista 53, ar aduna deșeuri și fel de fel de gunoaie în apartament. Spun că nu mai pot suporta izul ce vine odată cu deschiderea și închiderea acestei uși, după care sunt depozitate deșeuri.

Disperati, oamenii spun ca s-au plâns de mai multe ori autorităților.  Au intervenit, însă, problema n-a fost soluționată din cauza unor motive birocratice, spun locatarii. Zisul proprietar n-a semnat acordul de a-i face ordine în apartament. Iar fără această semnătură – autoritățile sunt neputincioase.

Locatarii mai spun că acest apartament nu este alimentat nici cu apă, este fără energie electrică și, nici nu este gazificat. Proprietarul, pe timp de iarnă, se încălzește de la aprinderea gunoaielor depozitate în apartament, spun oamenii. Și pe timp de vară, locatarii blocului, susțin că au frică de incendiu, căci această persoană mai și fumează în apartament.

Răbdarea și așteptarea de a le fi soluționată problema de ani de zile, a ajuns la limite, spun ei. Astfel, din numele locatarilor de pe strada Burebista 53 din orașul Ocnița, cineva ne-a expediat o scrisoare (însoțită de mai multe semnături) cu rugămintea de a o face publică, în speranța că va fi auzită problema și, astfel, vor redirecționa atenția autorităților asupra acestei persoane care, posibil, are nevoie de un ajutor mai specializat și, totodată, până nu este târziu, de intervenit și de prevenit cazurile excepționale ce pot izbucni în orice moment.

Este doar mai simplu de prevenit decât de suportat consecințele neașteptate și neplăcute.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. EDIT Media nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana(ele) vizată(e) este(sunt) în drept să vină cu o reacție, iar EDIT Media o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

About rciumac

Check Also

ÎM «Apă-Canal Ocnița» solicită eliberarea Autorizației de mediu

  ÎM «Apă-Canal Ocnița» solicită eliberarea Autorizației de mediu pentru folosirea specială a apei din …

Добавить комментарий