Home / Cotidian / „Sărut, FEMEIE, mâna ta” – sărbătoare dedicată celei mai frumoase jumătăţi a lumii din Lipnic

„Sărut, FEMEIE, mâna ta” – sărbătoare dedicată celei mai frumoase jumătăţi a lumii din Lipnic

„Sărut, FEMEIE, mâna ta” – sărbătoare dedicată celei mai frumoase jumătăţi a lumii din Lipnic

La 3 martie 2018, în incinta Căminului Cultural din Lipnic, s-a desfăşurat Festivitatea consacrată Mărţişorului şi Zilei Internaţionale a Femeii . Evenimentul  a fost organizat la iniţiativa primarului Ion CUŞNIR , cu susţinerea consilierilor, în colaborare cu instituţia gimnazială şi cea preşcolară din teritoriu, împreună cu angajaţii  Căminului de Cultură.

A fost celebrată FEMEIA, cea care asigură continuitatea vieţii pe acest pământ, cea pentru care viaţa e scena ei care îi împarte roluri: mamă, soţie, soră sau bunică, cea care se dedică cu tot sufletul în familie, dar şi în societate, realizându-se profesional.

Primarul Ion CUŞNIR a dedicat cele mai frumoase cuvinte FEMEILOR care activează în comuna Lipnic. În semn de apreciere şi mulţumire pentru contribuţia lor majoră la dezvoltarea vieţii social-economice din localitate, primarul le-a înmânat angajatelor din toate domeniile active în comună, câte un cadou de preţ.

Cei care au bucurat sufletele distinselor doamne cu mărţişoare muzicale pline de lumină şi noroc, au fost copiii de la gimnaziu şi grădiniţa din localitate, care au recitat, au dansat şi au interpretat melodii care aduc primăvara superbă, binecuvîntată şi înfloritoare!

Reporter EDIT Ocniţa

About rciumac

Check Also

Pedepse noi pentru șoferii care urcă la volanul mașinii în stare de ebrietate

Pedepse noi pentru șoferii care urcă la volanul mașinii în stare de ebrietate De astăzi, …

Добавить комментарий